Головна

МЕДОВІ ПРЯНИКИ РЕЦЕПТ БЕЗ ЯЄЦЬ

МЕДОВІ ПРЯНИКИ РЕЦЕПТ БЕЗ ЯЄЦЬ

ПІСНІ МЕДОВІ ПРЯНИКИ РЕЦЕПТ БЕЗ ЯЄЦЬ

МЕДОВІ ПРЯНИКИ З ГОРІХАМИ

Рецепт незвичайний за вмістом продуктів, дуже економний і смачний.

Медові пряники — витончена смакота для гарного настрою.

Сьогодні для наших любителів медової випічки я хочу поділитись рецептом смачних медових пряників з горіхами і без яєць .

ІНГРИДІЄНТИ

  • Мед -250 гр
  • Цукор-250
  • Олія -50мл
  • Подрібнені горіхи -3 ст/л
  • Мука-250 гр
  • Кориця -1ч/л
  • Сода- 0.5ч/л

ПРИГОТУВАННЯ

 Мед змішати з олією і цукром та  розтопити на водяній бані, остудити

В муку додати отриману массу, корицю, соду,горіхи , згашену оцтом соду.

Замісити легке тісто і поставити на 2год в холодильник(тісто можна зберігати у холодильнику кілька днів).

Готове тісто розкатати і вирізати кружечки або інші фігурки.

Випікати 10хв при температурі 180 С 

    Пряники отримаєте хрумкі але тануть у роті і дуже схожі за смаком на грильяж. Обережно перекладіть з противня пряники, щоб охололи. 

ЗАМОВИТИ ТІСТО

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО МЕДОВІ ПРЯНИКИ

  1. ПРО НАС
  2. З ЧОГО СКЛАДАЮТЬСЯ ПРЯНИКИ?
  3. ЯК РОЗМАЛЬОВУЄМО ПРЯНИКИ?
  4. СКІЛЬКИ МОЖУТЬ ЗБЕРІГАТИСЯ ПРЯНИКИ?
  5. ЯК ЗРОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ ПРЯНИКІВ?

ЗАМОВИТИ ПОСЛУГУРецепт медові пряники пісні

ВІВСЯНЕ ШОКОЛАДНЕ ПЕЧИВО РЕЦЕПТ

На приготування цього печива ви витратите 20 хв, а отримаєте — дуже смачне і корисне печиво.

ІНГРИДІЄНТИ на 20 шт

  •  200 г пшеничного борошна
  •  200 г вівсяних пластівців
  • 1/4 ч.л солі
  • 1/4 ч.л. пекарського порошку (розпушувач)
  • 80 г оливкової олії
  •  100 г цукру
  • 50г апельсиновий фреш з м'якоттю
  • 30г какао

ПРИГОТУВАННЯ:

  •         У великій мисці змішайте всі сухі інгридієнти . Додайте фреш та олію і перемішайте до однорідності
  •         Застеліть деко пергаментом для випічки і викладайте тісто чайною ложкою
  •         Поставте деко в розігріту духовку і випікайте 10-15 хвилин при температурі 180 С
  •  

·         Дайте вівсяному печиву охолонути на деку до повного вистигання.

С

 

Залиште свій коментар